על ריצות ארוכות ותחרויות בחו"ל ועוד עשרות כתבות בישול. השף הדיגיטלי הוא חלק מיצירה שנמשכת מעל עשור. מקווה שתהנו. כל הזכויות שמורות לליאור כרמון 2006-2017©

יום רביעי, 1 באפריל 2015

חמין

חמין או צ'ולנט בהסבה מצרפתית = בישול איטי
כמה מילים נשפכו ברשת על החמין? מי לא שמע על 1001 מתכונים סודיים - רובם בידיים 'פולניות' שלא בהכרח יספרו לך על המקור האותנטי. האמת היא שהסיפור לא אמור להיות מסובך כמו שהוא מוצג. כל מה שצריך זה:
א. סיר פלדה איכותי עם תחתית עבה.
ב. בשר טרי ואיכותי (שפונדרה, צלעות ...)
ג. אמונה...

primesart.com

מצרכים לארבעה אנשים

בשר טרי 750 גרם שריר, או שייטל חתוכים לעשרה חלקים
שישה תפוחי אדמה קלופים
עצם אסאדו
4 כפות סוכר
4 כפות מים
שני בצלים
שתי כוסות שעועית בובס מושרת למשך 12 שעות
חצי כוס שמן זית
שתי כפות זרעי כוסברה
ארבעה נתחי עוף כלשהם
ארבע ביצים
פטרוזיליה
כפית מחוקה של זרעי קימל

הכנה
מטגנים את הבצל עד להזהבה. במקביל יוצרים קרמל במחבת עם המים והסוכר. כעת, מוסיפים את השעועית הבשר תפוחי האדמה , העוף והקרמל. מוסיפים מים ואת זרעי הכוסברה ומביאים לרתיחה. מורידים לחום של 80 מעלות בתנור למשך שתים עשרה שעות עד חמש עשרה שעות
מושלם - בחורף
Share:

תוויות

Recent Posts

Unordered List

Ordered List

Theme Support