עוגת פריזר מטורפת עם שוקולד פיסטוקים ועוד הפתעות...

מתכון מהיר (באמת!) לעוגת שוקולד שניתן תמיד לשלוף מהפריזר כשאורחים מגיעים או בכלל.
ללא כל צורך באפייה.

מרכיבים:

220 גרם ביסקוויטים
120 גרם אגוזי פקאן קצוצים גס
120 גרם פיסטוקים קלופים
15 דובדבנים מסוכרים
נשיקות (מרנג) מפוררות מראש
150 גרם חמאה
1 כף סירופ זהב (של Golden Syrup ראו תמונה מצורפת מטה)
200 גרם שוקולד מריר משובח (70% לפחות)

הוראות הכנה: (לעוגה בתבנית צרה)

יש לשבור את הביסקוויטים לחתיכות קטנות ישירות לתוך קערה גדולה.
אח"כ יש להוסיף את אגוזי פקאן, פיסטוקים והדובדבנים המסוכרים ומערבבים יחד.


 בקערת פיירקס יש לשים את שאר החומרים ולהניח מעל סיר עם המים רותחים עד שהחמאה והשוקולד נמסים.מיד לאחר ההכל נמס והתחבר היטב, מערבבים את תערובת הביסקוויטים עם תערובת השוקולד.

לוקחים תבנית אלומיניום צרה ומרפדים בניילון נצמד הגולש מעבר לקצוות כדי לסייע להפוך את העוגה מאוחר יותר.
מעבירים את התערובת אל תוך התבנית ולהניח בפריזר למשך כארבע שעות לפחות!
כחמש דקות לפני ההגשה מוציאים החוצה מהמקפיא וחותכים לפרוסות עבות.

עוגה זו יכולה להיות במקפיא למשך זמן רב, זה ממש משפר את הטעם!

רשומות פופולריות